Sportsvogne mod cancer slår alle rekorder

Sportscar Event kørte lørdag på FDM Jyllandsringen. Der blev givet ture i Ferrarier og Lamborghinier som aldrig før – lige godt og vel 2,0 mio. kr. i kassen til donationer til bl.a. Børnecancerfonden.

Jason Watt smilte sit største væg-til-væg smil fra rattet af sin nye Ford GT – ”…rigtig racerbil” med hilsen til sin nye, utroligt lave bils køreegenskaber og fart. Men det grin han sendte til sin passager handlede om noget helt andet; nemlig glæden over, at Sportscar Event på FDM Jyllandsringen lørdag på alle måder satte ny rekord.

Eventet, der gav ture fra klokken ni til 16, kørte nemlig i alt lige godt og vel 2,0 mio. kr. ind. Pengene doneres først og fremmest til Børnecancerfonden, dernæst til Lukashuset, der er et hospice for børn.

Inden sæson 2018 startede havde Sportscar Event i løbet af de seneste seks år kørt i alt 19,7 mio. kr. ind. Allerede da sportsvogns-kørerne inviterede til asfaltbal på FDM Sjællandsringen for to uger siden, blev det meget runde samlede beløb 20,0 mio. kr. passeret – med kørslen lørdag på anlægget nord for Silkeborg er det samlede beløb i alt 22,6 mio. kr.

”Vi er ovenud lykkelige og stolte af dagens resultat – det er helt fantastisk, jubler Marianne Bentzon, direktør for Børnecancerfonden, mens de mange sportsvogne er på vej hjem fra banen. For det betyder, at vi virkelig kan gøre en større forskel, når det gælder kræft. For det kræver økonomi – men når vi står sammen med f.eks. Sportscar Event kan vi gøre en større forskel.”

Sportscar Event kører næste gang på Fyn, startbanen på HCA Airport lægger asfalt til den 15. september.

De mest populære biler på Ringen

I alt 67 biler gav ture på FDM Jyllandsringen.
De mest populære var fuldblod som Lamborghini, Ferrari og selvfølgelig Jason Watts nye Ford GT.
To yderpunkter var den ekstreme Ferrari FXX, der kun gav to ture, der blev købt via auktion. De to ture gav i alt 16.000 kr.
I den anden ende af prisskalaen var en lille Mazda-sportsvogn til 200 kr. pr. tur – til gengæld kørte bilen nonstop dagen lang og kørte langt over 5.000 kr. hjem.

About Author

Skriv et svar

Kategorier