Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Renault Espace er årets familiebil

Mens juryen til den danske udgave af Årets Bil 2016 ikke havde Renault Espace som finaledeltager, så har den store franske luksus familieflytter alligevel høster hæder.
Renault Espace fik hæder ved ‘Womens World Car of the Year’.
Det er en jury bestående af 20 kvindelige motorjournalister fra ikke færre end 14 lande, der netop tildelt Espace prisen “Family Car Award 2016”.
Prisen er givet på baggrund af fem kriterier, nemlig konstruktion, udseende, komfort, plads og value for money.
rf0lkfakq7sgn6xgcxaf
Sikker familieflytter
Nyheden er god for Renault i Danmark. For efter mange år med fokus på de små modeller ruster den franske fabrikant nu op i Danmark og Espace er allerede klar i udstillingslokalerne.
I følge Søren Hyltoft, der er pressechef i Renault Danmark er der allerede solgt mere end 150 Espace.
Mindre bus, mere crossover
Den første Renault Espace skabte (sammen med Chrysler Voyager) en niche i 1980’erne, hvor de to mærker ‘opfandt’ MPV’en.
Den æra er slut for Espace. MPV-imaget skal væk og Renault kalder selv designet for ‘crossover’. For at slippe af med ‘familieflytter-mærkatet har Renault øget frihøjden og gjort bilen lavere, samt øget akselafstanden. Og så er den slanket med 250 kilo i forhold til forgængeren.
Fra lanceringen vil Espace kunne leveres med to motorer – nemlig en 1.6 liters 130 hk diesel og en 1.6 liters 160 hk version, ligesom der også er to udstyrsvarianter. ‘Life’ repræsenterer indgangsversionen, mens ‘Zen’er den bedst udstyrede version.
Prisen for Renault Espace begynder ved knap 515.000 kroner for en version med 130 hk diesel i Life versionen.
Men da markedet for denne type biler for 95 procents vedkommende går til firmabilister er det beskatningsværdien af bilen der er interessant. Beskatningsprisen for den billigste version er lige over 374.000 kroner. Ønsker man at gå et trin op ad udstyrsstigen, og vil have Zen versionen stiger prisen til lige knap 562.000 kroner, mens beskatningsværdien er lige over 439.000 kroner.
Dyreste version er naturligvis den 160 hk udgave med Zen udstyr og automatgearkasse. Her skal man af med 626.900 kroner i kontanter eller en beskatning på 499.707 kroner.

About Author

Skriv et svar

Kategorier