Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Ny Opel Corsa til Danmark i 2015

Opel har vist de første billeder af den nye Corsa, der får debut ved biludstillingen i Paris til oktober.
Opel løfter nu sløret for designet af femte generation af Corsa. Opel viser den nye Corsa første gang på biludstillingen i Paris til oktober og lanceres i Danmark i januar måned næste år.
Den nye Corsa kommer med en helt nyudviklet Opel motor på 1,0 liter i kombination med en nyudviklet seks trins gearkasse, ny undervogn og forbedret styretøj, siger Opel.

Foto: Den nye Opel Corsa lægger sig i forlængelse af Opels nyeste designlinje med tydeligt slægtskab til de øvrige modeller hos Opel.
Foto:
Den nye Opel Corsa lægger sig i forlængelse af Opels nyeste designlinje med tydeligt slægtskab til de øvrige modeller hos Opel.

Kabinen er ligeledes nydesignet og listen over muligt udstyr omfatter Opels Intellilink system, der sikrer kommunikationsforbindelse til brugernes mobiltelefon via Bluetooth og mulighed for meget billig navigation i kombination med mobiltelefonen. Det danske udstyrsniveau er ikke fastlagt endnu.
Den nye Corsa introduceres med 5 nye benzinmotorer, mens der på dieselsiden er tale om opgraderinger af den velkendte 1,3 CDTI.
Ny Opel Corsa bagfra (50)
Den nye Corsa kommer til Danmark i begyndelsen af 2015.

About Author

Skriv et svar

Kategorier