Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Nyvasket nysynet ny bil

Jeg har fået ny bil. Eller rettere sagt: Jeg har købt en anden gammel bil end den jeg havde i forvejen. Min nye gamle bil er en Citroên Xsara 1.6i Coupe – og den er lækker. Den er fra 1999, har air condition, el-spejle, el-ruder, højdejusterbart førersæde, ratbetjent radio med kassettebåndoptager og gasdæmpere på motorhjelmen.
2015-08-29 10.23.37
I 1999 var FDM lunkne, da de skrev:
“Som femdørs eller som stationcar ville Citroën Xsara med den nye 16-ventilede 1.6 liter motor have fået fire stjerner (ud af seks) i samlet vurdering. Som Coupé kan den kun få tre stjerner på grund af den dårligere brugsværdi. Især adgangen til bagsædet trækker ned. Men den nye motor er en ren perle.”
Den motor, der ligger i min er ikke ny mere. Men den er en perle, og synsmanden hos PAVA i Frederiksværk var imponeret. Og havde det ikke været for et par pærer uden lys i, så var den mørkegrønne ’90’er bil smuttet igennem uden anmærkninger.
2015-08-29 10.23.30

About Author

Skriv et svar

Kategorier