Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Nyt dæk til hele året

Et dæk til sommer og vinter? Den har vi hørt før!
Men denne gang er der noget om snakken.
Michelin CrossClimate er et nyt dæk, og den franske dækvirksomhed har lavet det første dæk, der forener sommer- og vinterdækteknologi på en og samme gang. Dækket er det første sommerdæk med vintercertificering.
Før har helårsdæk slet ikke kunnet leve op til kravene om vejgreb i kulde, sne og is. Men det ser ud som om, at Michelin har løst problemerne og har lagt et Columbus-æg. Og det er ikke kun Michelin selv, der siger det. Både FDM og den tyske søsterorganisation Adac har prøvekørt dækkene og vender tommeltotten op ad.
For almindelige danske bilister kan det nye dæk betyde, at man sparer besværet ved at skifte hjul to gange årligt. Man sparer også omkostningerne til hjulskift, hvis man ikke er typen der selv går i gang med momentnøglen. Og man sparer selvfølgelig også ekstraudgiften til det ekstra sæt hjul.
Hold øje med CrossClimate. Det ser sådan her ud!
Michelin CroossClimate 02

About Author

Skriv et svar

Kategorier