Ny bad-ass i byen – Ford Ranger Raptor kommer til Danmark

Den helt nye Ford Ranger Raptor er en bil til den eventyrlystne. Ford Ranger Raptor er klar til at takle ethvert terræn – og så lander den hos de danske forhandlere i sommeren 2019.

Raptor er udviklet af Ford Performance og den rammer det danske marked i sommeren 2019 med en bi-turbo version af Fords 2.0-liters EcoBlue diesel-motor med 213 hk og 500 Nm moment; og Fords helt nye 10-trins automatiske gearkasse, der desuden også ligger i Ford F-150 Raptor.

Robust men raffineret

Ford Ranger Raptor har et stærkt chassis bygget på højstyrke lavtlegeret stål, en Baja-rally-inspireret affjedring, der er specielt udviklet til at takle selv det mest frygtindgydende terræn ved høje hastigheder. FOX støddæmperne optimerer affjedringen, når du tager Ranger Raptor til ekstremerne off-road og tilpasser komforten på almindelige veje.

All-Terrain-dæk fra BF Goodrich er blevet specielt udviklet til den nye Ranger Raptor. Med 838 mm i diameter, 285 mm i bredden skulle den klare de fleste situationer i terrænnet.

Den nye Ranger Raptor er også udstyret med en 2,3 millimeter tyk plade af højstyrkestål, der skal forhindre bilen i at blive skadet under kørsel i hårdt terræn.

Tunet til terræn

Med den nye Ranger Raptors Terrain Management System kan du vælge mellem seks forskellige køreindstillinger, der kan takle enhver situation fra normal til baj-mode, der giver dig højhastigheds-ydelse til off-road.

Raptor får også hjælp fra En lang række førerassistance- og sikkerhedsteknologier. Der er blandt andet Roll Stability Control, der hjælper med at holde bilen stabil, bakkestartassistance og bakkeafstamningskontrol, der assisterer med start og stop op og ned af stejle bakkesider.

 

About Author

Kategorier