Nu kommer tredje generation Dacia Sandero

Ikke færre end 24.491 Dacia. Så mange Dacia kører der netop nu rundt i Danmark – og kigger man ud i Europa, slog mærket sidste år rekord med ikke færre end 737.000 solgte biler.

Og nu er der godt nyt til alle Dacia fans – og alle de andre, der er på udkig efter en ny bil i den billige ende. Tredje generation af Dacia Sandero og Sandero Stepway er nemlig netop blevet afsløret.

Selvom modellen bygger bro til forgængerne med praktiske løsninger, så er tredje generation et designmæssigt fremskridt.

Designet er blevet mere strømlinet, hvilket skyldes en lavere taglinje og en mere skrå forrude, samt bredere hjulafstand

Som med den nuværende Sandero kan man naturligvis også få versionen i Stepway-version. Her er der højere frihøjde og et design, der understreger, at det er en crossover.

Den nye Stepway adskiller sig endnu mere fra den normale Sandero end forgængeren. Kølerhjelmen er anderledes, der er tågelygter og kølergrillen gør den til helt sin egen.

Sandero og Sandero Stepway kommer til Danmark i begyndelsen af det nye år – endnu er priserne på det danske marked ikke klar.

About Author

Kategorier