Kom gratis i Drive-in-bio med din el-bil 

Lørdag 22. september 2018 kl. 16.00 kan alle elbiler komme gratis i Drive-in Bio i Lynge nord for København. Det er leasingfirmaet Leaseplan, der inviterer. 

Tesla i SuperchargerInvitationen gælder for 2 personer i bilen inkl. sodavand og popcorn. Er man flere personer i bilen betales 95 kr. pr. ekstra person ved ankomst. 

Filmen der vises er sidste del af Jussi Adler-Olsen krimithrillerserie om afdeling Q. “Journal 64” med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen har først premiere i biograferne 4. oktober, så du har dermed mulighed for at se den før alle andre. 

Porten åbner kl. 16.00, og filmen starter kl. 20.00 og i timerne før filmen giver Leaseplan og sponsorer og samrabjedspartnere mulighed for at elbilisterne kan deltage i flere aktiviteter og møde andre elbils-entusiaster og få ny viden og inspiration på standene. 

Gratis reparation af stenslag 

Carglass tilbyder gratis reparation af stenslag, så kører du rundt med et stenslag i forruden, kan du med fordel få det repareret, inden filmen starter. 

Man kan også se både med en Renault Zoe og Renault Kangoo elvarevogn, ligesom

Jaguar Landrover stiller op med udstilling af Jaguars ultimative elektriske performance-SUV Jaguar I-PACE og der vil være mulighed for at se og prøve bilen på dagen.  

Nissan viser nye LEAF samt e-NV200 EVALIA, den nye 7-sæders elbil.

About Author

Kategorier