Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

En Big Burger og en Rover 3500

En gang for længe siden i en by fjernt fra, hvor jeg sidder nu, lå der en Kina Grill. Ejeren hed Simon, lavede byens bedste burger og sin egen ret fabelagtige dressing til franske hotdog. Og ud over at være en troldmand bag den gule disk, så havde han også god smag i bilen. Simon havde nemlig en Rover 3500. “Hvorfor skriver du nu om det?”, spørger du måske.
Det gør jeg fordi en god ven sendte et link til den her perle. En Rover SD1 3500 med under 100.000 km på tælleren i fin stand og lækker tidstypisk farve til kun 28.000 kr. En perle, som uden tvivl bliver mere værd end det ret beskedne beløb.
Ligesom den her under.
rød roverDet var vel nærmest den sidst rigtige Rover. Inden Honda slog kløerne i det hæderkronede engelske mærke og efter englænderne selv havde forsømt at varetage arven. Siden var mærket vel blot en skygge af sig selv.
Men en 3500. Med 8 cylindre. Det er vel nok et lækkert køretøj.
 
Går man længere tilbage. Til den 3500, der kom før den 3500 på billedet, så læber mundvandet igen. Hos mig, i hvert tilfælde.
Der, hvor jeg voksede op havde den gamle møller én Jeg husker ikke hans navn, men han ejede møllen i Sterkinde, og det gav åbenbart godt nok til at køre Rover. Den helt rigtige. Med reservehjulet ovenpå bagagerummet. Ingen snak om aerodynamik og brændstoføkonomi. Bare den rigtige Rover P6 3500.

Hvis du har hang til gamle Citroên, så klik her og se billeder.

Det er da en statelig vogn. Ikk’?
rover p6 web
 

About Author

2 thoughts on “En Big Burger og en Rover 3500

Skriv et svar

Kategorier