75 års milepæl fejres

 

Der er gået 75 år, siden at den første Boble blev solgt i Danmark. Siden da er der rullet over 1.000.000 Volkswagen ud på de danske veje og har mobiliseret generationer af danskere. Volkswagen markerer denne vigtige milepæl med introduktionen af elektriske jubilæumsmodeller med attraktive udstyrspakker uden merpris.

Den første Volkswagen i Danmark var en Boble, hvilket var starten på et stykke succesrigt dansk bilhistorie rullet i gang. Siden har Volkswagen gennem mere end syv årtier mobiliseret danskerne og danske virksomheder med ikoniske modeller som Boblen, Transporter, Polo, Golf, up! og mange flere. Den lange succesrige historie ruller videre ind i den elektriske æra, hvor mærkets alsidige familie af innovative, fuldelektriske ID.-modeller har sat et markant præg på den elektriske omstilling af danskernes bilflåde.

Siden har Volkswagen gennem mere end syv årtier mobiliseret danskerne og danske virksomheder med ikoniske modeller som Boblen, Transporter, Polo, Golf, up! og mange flere. Den lange succesrige historie ruller videre ind i den elektriske æra, hvor mærkets alsidige familie af innovative, fuldelektriske ID.-modeller har sat et markant præg på den elektriske omstilling af danskernes bilflåde.

75 år er en milepæl for Volkswagen Danmark, og det markeres med lanceringen af en stribe af elektriske tilbud, der rækker fra den kompakte og nyligt faceliftede ID.3 over de dynamiske og elegante ID.4 og ID.5 SUV’er til den charmerende og ekstraordinære rummelige ID. Buzz. Fælles for dem alle er, at de er bygget på Volkswagens elektriske MEB-platform og kommer med elektriske drivlinjer, der kombinerer kraftoverskud, kørekomfort, hurtig opladning og lang rækkevidde, der gør en hverdag med kørsel på strøm nem og til en sand fornøjelse.

ID.4 er en af de mest solgte elektriske kompakt-SUV’er på det danske marked, og med introduktionen af den veludstyrede 75 Years Edition har den populære model endnu mere at byde på. Priserne for 75 Years Edition-versionerne af ID.4 starter ved kun 354.995 kr., hvor man får en 170 hk stærk elmotor, et 52 kWh-batteri og en rækkevidde op til 359 km. 75 Years Edition kommer med Multimediepakke, Assistentpakke og Designpakke uden merpris. Udstyret udgør en samlet værdi på 38.785 kr. og omfatter blandt meget andet Navigation Discover Pro med 10” touchskærm, induktiv opladning af din smartphone, bakkamera, nøglefri betjening, IQ.Light-LED-Matrix-forlygter, 3D LED-baglygter og dynamisk lysassistent.

Er ønsket mere motorkraft og længere rækkevidde, kan ID.4 75 Years Edition også leveres i en Pro-version med 204 hk elmotor, 77 kWh-batteri og en rækkevidde på op til 525 km til en pris på kun 394.995 kr. Den samme pakke kan også leveres i den smarte ID.5 for en merpris på 15.000 kr.

ID.-familiens GTX-topmodeller giver køreoplevelsen en ekstra dimension takket være to elmotorer med en samlet ydelse op til 299 hk og et firehjulstræk, der giver ekstra vejgreb og performance under alle forhold. GTX-versionerne af ID.4 og ID.5 tilbydes også i en attraktiv 75 Years Edition-version, der koster henholdsvis fra 449.995 kr. og fra 469.995 kr. De kommer begge – uden merpris – med Multimediepakke og Assistentpakke samt interiørpakken Top-Sport, der byder på 12-vejs elektrisk indstillelige Ergo-Active-forsæder med massage- og memoryfunktion. Så kan man sidde sublimt i en ID.4 GTX eller ID.5 GTX og nyde ekstraudstyr for en samlet værdi af 72.985 kr. (med afgift), uden at det har kostet ekstra.

Som en fornem eksponent for en elegant fusion af fortid og fremtid er det oplagt, at ID. Buzz også tilbydes i en attraktiv 75 Years Edition-kampagnemodel. ID. Buzz Life til 489.995 kr. og ID. Buzz Style til 579.995 kr. kommer nu med anhængertræk og metallak uden merpris, hvilket har en samlet værdi af 25.000 kr. Samtidig er prisen for den to-farvede lakering, der fremhæver det ikoniske design, faldet fra 35.000 til 22.200 kr.

ID.3 var spydspidsen i Volkswagens elektriske omstilling, og her næsten fire år efter introduktionen har den kompakte elektriske familiebil fået et facelift, der omfatter nyt design, nye materialer i interiøret og et større infotainmentsystem. Den nye ID.3 tilbydes i en 75 Years Edition, der uden merpris kommer med en Assistentpakke (værdi: 10.995 kr.) indeholdende udstyr som bakkamera, nøglefri betjening, tyverialarm, Pre-Crash og Intelligent Park Assist.

Volkswagen-forhandlerne markerer 75-års jubilæet med et Åbent Hus-arrangement i weekenden den 9. – 10. september, hvor de mange elektriske jubilæumsmodeller kan opleves.

About Author

Kategorier