Flere for Ford GT – produktionstallet sættes op

Efterspørgslen på den nye Ford GT er så overvældende, at produktionen af Fords superbil nu forhøjes til 1350 fra de tidligere cirka 1000 enheder. Det betyder også, at produktionen forlænges med omkring to år.

Den udvidede produktion genåbner samtidig ansøgningsvinduet fra den 8. november og måneden ud for potentielle kunder, der håber at indløse billet til den udvalgte kreds af Ford GT-ejere.

Potentielle ejere vil kunne sende deres ansøgninger på FordGT.com, og de heldige udvalgte vil sammen med Ford GT Concierge Service have mulighed for at sammensætte deres helt personlige Ford GT.

Den nye Ford GT’s tidligere produktionsudbud lød på 1000 enheder over fire år og begyndte i december 2016. Superbilen bryster sig blandt andet af en biturboladet, 3.5-liters EcoBoost V6-motor, kulfiberopbygning, aktiv aerodynamik og en tophastighed på hele 347 km/t.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/UeTCkOr51s4″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

About Author

Kategorier