Stor nyhed fra Seat! Terraco bliver SUV-storebror

Tarraco er SEATs tredje SUV, og den markerer mærkets indtræden på markedet for store SUV’er.

I forvejen har Seat med Arona og Ateca. Men med en ny, stor SUV får kunderne nu mulighed for at få syv sæder.

Den nye Tarraco er samtidig den første model, der viser det nye SEAT-designsprog for de kommende år.

Den nye Tarraco er øverst i SEATs SUV-familie som storebror til Ateca og Arona.

Den er designet til kunder, der har brug for anvendeligheden ved en bil med fem eller syv sæder og det praktiske ved en høj køreposition.

Nøglen til modellens brede tilgang til praktisk værdi og dynamisk opførsel er den nyeste teknologi fra Volkswagen Group. Tarraco er 4.735 mm lang og 1.658 mm høj og bygget på MQB-A-platformen med lang akselafstand, der er fundamentet for den store SUV, ligesom den er der for en lang række af modeller fra Audi, VW og Skoda.

Modellen kommer i to benzinudgaver. En firecylindret 1.5 TSI 150 hk, sekstrins manuel gearkasse og forhjulstræk. Og en 2.0 190 hk med syvtrins DSG-automatgear og 4Drive total traction-firehjulstræk. Der kommer to dieseludgaver – begge 2.0 TDI – som yder henholdsvis 150 og 190 hk. Udgaven med 150 hk vil kunne fås med enten forhjulstræk og sekstrins manuel gearkasse eller med syvtrins DSG-automatgear og firehjulstræk. De kraftigere motorer kommer kun med firehjulstræk/syvtrins DGS-automatgear. I fremtiden vil SEAT Tarraco også drage nytte af alternative drivlinjeteknologier.

 

About Author

Kategorier