Så er der priser på faceliftet Audi Q5

Audi Danmark er nu klar med en pris på den opgraderede Audi Q5. I Danmark er Q5 til dato den Q-model, der kører flest rundt af på de danske veje.

Modellen er opgraderet med bl.a. et skarpere og mere markant Q-design, nyt infotainmentsystem og ikke mindst en verdensnyhed i baglygter med digital OLED-teknologi.

Den første motorvariant, der lanceres i Danmark, er Audi Q5 Prestige 40 TDI quattro S tronic til en listepris på 659.990 kr.

Mere standardudstyr

Den opgraderede Q5 har også fået udvidet niveauet af standardudstyr. Af tilføjelser kan bl.a. nævnes: Assistentpakke med adaptiv fartpilot og active lane assist, parkeringshjælp plus, fjernlysassistent, hold assist, 3-zonet klimaanlæg, sportsæder foran, varme i forsæderne, 4-vejs justerbar lændestøtte på forsæder, rammeløst automatisk nedblændeligt bakspejl, multifunktionslæderrat plus, midterarmlæn foran, phone box light (induktiv opladning), Audi smartphone interface, førerinformation i farve, DAB+ radio, elektrisk bagklap, blanke rudelister m.m.

Designlinjer

I Danmark vil der være to designlinjer – Prestige og S line. De vil have samme standardudstyr, men S line vil derudover have S line interiør og 19” aluminiumsfælge til en samlet merpris på ca. 35.000 kr.

Motorer

Audi Q5 bliver introduceret i en 40 TDI quattro S tronic motorvariant med 204 hk, og derefter vil der blive introduceret flere motorvarianter i efteråret og i slutningen af året:

– 35 TDI S tronic (163 hk)
– 40 TDI quattro S tronic (204 hk)
– 50 TDI quattro tiptronic (286 hk)
– 45 TFSI quattro S tronic (265 hk)
– SQ5 TDI quattro tiptronic (341 hk)

I løbet af 2021 introduceres desuden PHEV-modellerne.

Priserne?

På nuværende tidspunkt er det kun prisen på Q5 Prestige 40 TDI quattro S tronic, der ligger klar, men den er til gengæld også yderst konkurrencedygtig sammenlignet med de nærmeste konkurrenter. Listeprisen på denne Q5 variant ligger på 659.990 kr.

Prisliste vil være tilgængelig på www.audi.dk i løbet af ca. 2 uger.

Den opgraderede Audi Q5 lanceres i Danmark i efteråret 2020.

About Author

Kategorier