Kom og oplev Ford Focus Stationcar ved åbent hus i weekenden

Stationcar-varianten af den nye Ford Focus, som er nomineret til Årets Bil i Danmark, står klar til testkørsel hos alle landets Ford-forhandlere ved åbent hus den 3.-4. november.

Den nye Focus har fået maksimale 5 stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedstest – kan nu prøvekøres som rummelig stationcar, når Ford-forhandlerne slår dørene op til åbent hus. Her vil der være rig mulighed for at se nærmere på alle de features, der gør Focus til en perfekt familiebil og Årets Bil-finalist.

Alle varianter – også som stationcar

Den nye Focus dækker enhver smag og behov og fås i hele fem forskellige varianter – både som 5-dørs og stationcar.

Ny familiebil til under 200.000

De nye Focus-modeller fåes fra 198.345 kr. inklusive levering for Focus Trend Edition 5-dørs med en 1.0-liters EcoBoost-motor med 100 hk. Springet i pris til stærkere og endnu mere veludstyrede varianter er til at overkomme – eksempelvis er merprisen for den luksuriøse Focus Titanium under 40.000 kroner i forbindelse med 1.0-liters EcoBoost-motoren med 125 hk. Focus ST-Line starter fr.

Se alle priser på den nye Ford Focus her:

Privatleasing er en mulighed

Er du mere til faste månedlige udgifter, kan den nye Ford Focus også privatleases. Priserne starter fra 2.295 kr. om måneden for en 5-dørs Focus Trend Edition med 1.0-liters EcoBoost-motor med 100 hk. For 600 kroner mere om måneden kan du køre ud i det blå i en Focus ST-Line med samme prisvindende 1.0-liters EcoBoost-motor mea 243.785 kr. inklusive levering for en 1.0-liters EcoBoost-motor med 125 hkd 125 hk.

Se alle detaljerne om Ford Privatleasing.

About Author

Kategorier