Hyundai line-up

Hyundai vil have fat i privatleasing-kunderne

Netop nu tilbyder Hyundai privatleasing af benzin-, el- og plug-in hybrid-biler. I første omgang udbydes fire forskellige modeller, alle med højt udstyrsniveau.

Størrelsesmæssigt spænder udvalget fra pendlerbilerne Hyundai i10 og i20 til Hyundai Kona og Ioniq som både el-bil og plug-in hybrid. Priserne starter ved 1.995 kr. pr. måned for en Hyundai i10. den lidt større i20 fås fra fra 2.495 kr. om måneden og storesøsteren Kona koster fra 2.995 kr. om måneden.

IONIQ – nu som leasingbil

Som noget helt nyt fås Hyundai Ioniq som leasingbil med tre forskellige drivmidler; som hybrid, plug-in hybrid og som ren el-bil. For 3.995 kr. om måneden og en udbetaling på 14.995 kr. kan man privatlease Ioniq Trend som både plug-in hybrid og el-bil.

For samme pris, altså en udbetaling på 14.995 og 3.995 kr. om måneden kan man privatlease IONIQ electric i højeste udstyrsvariant Premium uden merpris så længe lager haves.

Løbetiden på Hyundais privatleasing er 36 måneder og inkluderer 15.000 km om året. Er kørselsbehovet større, kan ekstra kilometer tilkøbes mod forhøjelse af den månedlige ydelse.

About Author

Kategorier