Kia ProCeed

Fræk Kia til familien: Nu kommer ProCeed

Kia’s nye ProCeed skiller sig ud. Den nye shooting brake fra Kia har et frækt design og et sporty udtryk.

Det nye design gør Kia ProCeed til den mest sportslige udgave af den nye Ceed-modelfamilie, og den kommer udelukkende som sportudsyret GT Line- eller højtydende GT-model med 204 hk og et drejningsmoment på 265 Nm.

Priserne for GT-Line skræmmer ikke, men kigger man grundigt efter i prislisten er det kun et at sige: Drop de små motorer. Tag springet og hop på en ProCeed GT med 1,6 liters turbobenzin motor. Den har 204 hk og koster kr. 349.999,- (DCT gearkasse koster kr. 13.000,-)

GT varianten har også mere udstyr i forhold til GT-Line varianten: 18″ alufælge, større bremseskiver (for), GT-undervogn, fuld LED forlygter, GT kølergrill, GT for- og bagkofanger, GT skørter, GT kabine (sæder i læder/ruskind), el-lændestøtte, GT-dørbeklædning indvendigt, smartkey og startknap, supervision cluster 4,2″, smart parking og dobbelte afgangsrør.

Prisen for Gt-line starter fra kr. 279.999,- for 1,0 liters turbobenzin motoren. Springet op til 1,4 liters turbobenzin motoren er kr. 15.000,- Prisen for en 1,6 liters diesel motor er den samme som 1,4 T-GDi – altså kr. 294.999.  (DCT er ekstraudstyr til 23.000 på GT-Line.)

Interiør er det samme som i Ceed

I kabinen byder ProCeed på samme ergonomiske indretning som de øvrige Ceed-modeller. Interiøret er karakteriseret af bløde overflader i høj kvalitet, dekor i metallak og et horisontalt udformet instrumentpanel.

Kia ProCeed

Det meste sikkerhedsudstyr er standard

Foruden bilens 6 standard monterede airbags beskyttes personerne i bilen af avancerede førerassistentteknologier, der ved hjælp af aktive sikkerhedssystemer forebygger risikoen for kollisioner. De standardmonterede sikkerhedsteknologier vil omfatte fjernlysassistent, træthedsregistrering, vognbaneassistent med frontassistent til undgåelse af kollisioner.

ProCeed modeller med dobbeltkoblingsgearkasse har yderligere standard sikkerhedsudstyr i form af intelligent fartpilot med start-stop-system og Lane Following Assist, som følger de forankørende køretøjer i trafikken og registrerer vognbanelinjerne, så bilen bliver i sin vognbane på motorvejen. Ved hjælp af radarsensorer styrer systemet acceleration, opbremsning og styretøj for at opretholde en sikker afstand til det forankørende køretøj. Lane Following Assist fungerer mellem 0 og 180 km/h.

Andre tilgængelige teknologier omfatter advarsel om biler i den blinde vinkel, Rear Cross-Traffic Collision Warning, intelligent parkeringsassistent og fodgængerregistrering med mærkbare advarsler i rattet, når det gælder frontassistenten til undgåelse af kollisioner.

 

About Author

Kategorier