Faceliftet Hyundai i20 er på vej

Hyundai går et travlt efterår i møde med en stribe af nye lanceringer. Den første i rækken er den faceliftede i20, der har Danmarkspremiere i weekenden den 23. september. Startprisen er 132.995 kr.

Nu kommer Hyundai i20 i en ny, faceliftet version. Udvendig har den blandt andet fået en ny front, nummerpladen er flyttet op fra bagkofangeren til den nye bagklap, og baglygterne er helt nydesignede i en form, der understreger bilens skarpe fremtoning. Indvendig er bilen blevet trimmet og Bluetooth og aircondition er blevet standard. Derudover har sikkerhedsudstyret fået en opgradering med bl.a. automatisk nødbremse, fjernlysassistent og træthedsregistrering som tilvalg.

Modelprogram og priser

Den faceliftede Hyundai i20 kommer udelukkende med benzinmotorer. En firecylindret 1.25-literes uden turbo med 75 hk eller 84 hk og en trecylindret 1.0 turbomotor med 100 hk. Som noget nyt fås motoren med 100 hk nu også med 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse DCT.

Hyundai i20 leveres i 5-dørs udgave og kommer i to udstyrsvarianter: Life og Trend. Life har som standard bl.a. aircondition, Bluetooth og el-spejle med varme og sideblinklys, seks airbags, ESP, Hill Assist-system, der gør det nemmere at starte på en skråning, samt ESS, automatiske aktivering af katastrofeblink ved hård opbremsning. Med Trend, der koster 22.000 kr. mere, får man bl.a. også flere hestekræfter, varme i forsæder og rat, 7” touchskærm, Apple CarPlayTM, baksensor og -kamera, fartpilot samt vognbaneassistent.

 

About Author

Kategorier