Danmarkspremiere på ny Citroen Berlingo

“Citroen Berlingo” en grim bil til underkuede mænd? Eller et ultrapraktisk køretøj til en moderne familie? 

Berlingo’en har delt vandene siden den kom på markedet, men den er elsket af sine ejere og solgt i over 3.3 millioner eksemplarer verden over. Nu er der dansk premiere på den nye Berlingo og udseendet er stadig … særligt, men den stolte arv med praktikalitet og anvendelighed i særklasse er stadig en dyd, som Berlingo besidder.

Copyright William Crozes @ Continental Productions

Den nye Berlingo fås med et masser af smarte, brugbare løsninger som fx tre individuelle sæder på anden sæderække. Det giver plads til tre barnestole [sic].  Lægger du bagsæderne ned, så rummer Berlingo genstande helt op til 2,70 m il ængden og 3.500 l. bagage. En kæmpe fordel, når familien skal en tur i IKEA. Der er også mulighed for at få syv sæder i Berlingoen. De danske priser starter ved 184.990,- for den variant, som Citroën kalder Street. Her får du Bluetooth, Aircondition, Justerbart førersæde, Varme i forsæder, Fartpilot, Multifunktionsrat i læder men også sikkerhedsudstyr som Active Safety Brake, Lane Assist, Manuel håndbremse, Hill Assist og selvfølgelig et utal af opbevaringsrum.

Copyright William Crozes @ Continental Productions

Berlingo kommer i tre motorvariater. Indstigningsmodellen er en 1.5 liters diesel med 75 hk. Næste skridt er enten en Hdi på 100 hk til priser fra 199.990 kr eller en benziner med 110 hk fra 229.990 kr.

Der er tre udstyrstrin, Street, Iconic og Skyline. Mest attraktiv er Iconic, der giver klimaanlæg, regn- og lyssensor og 8″ touchskærmp plus en række andre udstyrsdetaljer til en merpris på ca. 20.00 kroner.

Premieren er weekenden 17-18 november.

 

 

 

 

About Author

Kategorier