Subaru

Bedste år nogensinde for Subaru i Danmark

Subaru har solgt rekordmange biler i Danmark i 2018, selv om mærket på mange måder går sine egne veje. Den japanske producent står fast på permanent firehjulstræk som det optimale drivkoncept og har gennem 50 år udviklet og finpudset boxermotoren til dens nuværende høje niveau. Det har danskerne fået øje på.

På markeder som USA, Canada og Australien er Subaru store og vinder ofte priser som det sikreste valg og bedste køb i flere bilklasser. Det skyldes blandt andet firehjulstræk, sikkerhedsteknologi og en dokumenteret driftssikkerhed og holdbarhed: 98 % af alle producerede Subaru-biler fra de sidste 10 år er stadig på vejene.

Subaru XV brød gennem salgsmuren

Herhjemme har introduktionen af den nye XV været med til at øge salgstallene for Subaru. Det er en sportslig model i en fornuftig prisklasse, som også introducerede en helt ny platform.

Kendte modeller er stadig favoritter

Selv om XV var i front, solgte de kendte modeller også godt i 2018. Over halvdelen af de dansk indregistrerede Subaru’er er Forester-modellen, en favorit blandt bilejere, der ikke vil gå kompromis med køreegenskaber og terrænkvaliteter. En ny udgave af den kendte SUV skal være med til at give Subaru en god start på 2019.

X-Line hedder den nye model, der lander tidsnok til at blive stjernen, når Subarus danske forhandlernetværk holder Nytårsgalla i weekenden den 5.-6.. januar. Forester X-Line har masser af komfortudstyr samt det prisvindende sikkerhedssystem EyeSight som standardudstyr.

Subaru

About Author

Kategorier