X

Få dine 1001 tyske leasingdrømme til at blive virkelighed

Her er noget som er virkelig smart. 1001biler.dk giver dig en leasingpris med det samme, når du finder drømmebilen på Mobile.de.

Jeg er en af dem, der ’spiller Mobile’ om aftenen, mens konen ser film og børnene sover. Der kan gå timer med at drømme om alt fra gamle Porscher til en ny familiebil og når jeg går rigtig grundigt til værks, så skal jeg også ind på Skat.dk og se, hvad afgiften (cirka) bliver og forsøge at regne ud, hvor meget den vil koste, hvis jeg vil lease den.

 

Alt det arbejde med selv at søge informationer har det nye website 1001biler.dk sparet mig for i fremtiden. På sitet kan man finde 1,5 millioner brugte biler, der er til salg via den tyske hjemmeside Mobile.de. Bilerne er delt op i (1001) kategorier som 1001 cabrioleter, 1001 smukke familiebiler eller 1001 noget helt andet.

Det er let og overskueligt, lige til at gå til og et godt værktøj for både mig, der mest drømmer og for dem, der er i gang med at finde den næste bil. Det er det sidste, der er meningen med det hele.

Mest tyskere, men …

På 1001biler.dk finder du flest henvisninger til tyske biler i de øvre segmenter. Der er masser af søgninger på Porscher, luksus-SUV og den slags biler. Audi, BMW, Mercedes-Benz og andre i samme leje. Men finder man noget andet tiltalende, om det er en Alfa eller en Aston, så virker beregneren stadig for  1001biler.dk formidler tilbud på alle mærker og modeller.

Sådan cirka ret præcist

Det smarte på 1001.biler er, at jeg lynhurtigt, gratis og uden at skulle tale med en sælger får en cirkapris på en helt konkret bil, der findes og som er til salg. Der er to måder at gøre det på.

Man kan besøge hjemmesiden og gå gennem de allerede definerede søgninger lavet af 1001biler.dk eller man kan finde en bil på mobile.de, kopiere linket fra annoncen ind i beregneren på sitet og med et enkelt klik regner algoritmer og beregninger i baggrunden en præcis cirkapris ud til dig. Er det den bil man vil have, sætter man hjulene i gang og den eksakte beregning fra 1001biler’s samarbejdspartnere bliver lavet. Så er der kun en ting tilbage – at du beslutter dig og får din drømmebil.

 

About Author

Related Post
    Warning: Attempt to read property "post_author" on int in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seoworks/seoworks.php on line 392 Warning: Attempt to read property "roles" on bool in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seoworks/seoworks.php on line 398 Warning: Attempt to read property "post_author" on int in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seoworks/seoworks.php on line 392 Warning: Attempt to read property "roles" on bool in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seoworks/seoworks.php on line 398 Warning: Attempt to read property "post_author" on int in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seoworks/seoworks.php on line 392 Warning: Attempt to read property "roles" on bool in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seoworks/seoworks.php on line 398